» » Всеукраїнська науково-практична студентська конференція з міжнародною участю «Сучасна парадигма іншомовної бізнес-комунікації: передові міжнародні практики та міжкультурна інтеграція»

Всеукраїнська науково-практична студентська конференція з міжнародною участю «Сучасна парадигма іншомовної бізнес-комунікації: передові міжнародні практики та міжкультурна інтеграція»

Дата: 22-04-2024, 10:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно колектив кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету провів щорічну Всеукраїнську науково-практичну студентську конференцію з міжнародною участю «Сучасна парадигма іншомовної бізнес-комунікації: передові міжнародні практики та міжкультурна інтеграція».

Метою заходу є залучення студентів до науково-практичної роботи, формування вмінь та навичок іншомовного ділового спілкування та міжкультурної інтеграції, посилення мотивації до вивчення іноземних мов та міжнародної співпраці у дослідженні проблем сучасності. 

Учасниками цьогорічної конференції стала рекордна кількість студентів - більше 300, які представляли різні заклади вищої освіти України та Австрії, Грузії, Греції, Словенії та ін.

Робота конференції проходила у пленарних та секційних засіданнях, під час яких студенти презентували результати своїх досліджень з різних напрямів: комп'ютерні технології, гуманітарні, економічні, юридичні науки, фінанси, природокористування та перекладознавство іноземними мовами.

До початку конференції оргкомітет сформував збірник матеріалів конференції, електронний варіант матеріалів розміщений на електронних ресурсах кафедри.